Зустріч з М. Кукшиною, студенткою коледжу Дюпажа

14 квітня 2023 року в рамках святкування Дня коледжу відбулася зустріч з М.Кукшиною, студенткою коледжу Дюпажа, на тему «Перспективи навчання українських студентів за кордоном».

Для українських студентів  коледж пропонує широкий вибір спеціальностей, зокрема ступінь молодшого спеціаліста в 41 предметних областях професійної та технічної освіти; 160 сертифікатів у 46 різних предметних областях професійної та технічної освіти. У коледжі студенти можуть безкоштовно користуватися ресурсами кампусу: бібліотекою, «медіалабораторією», комп’ютерними класами; а також професійним обладнанням залежно від обраної спеціальності. Окрім широкої ресурсної бази, Коледж Дюпажа налічує понад 90 студентських гуртків та організацій.

У коледжі функціонує студентська газета «Кур’єр» (Courier) під керівництвом професійного журналіста та головного редактора Джеймса Фуллера. Стати частиною команди газети можуть усі охочі. Студенти-журналісти отримують стипендії за виконану роботу.

У кампусі також є відома в окрузі джазова радіостанція, яку слухають понад 100 тисяч постійних слухачів, два театри, та музичні кабінети для тих, хто здобуває відповідний фах.

Присутні – студенти II, III, IV курсів спеціальності «Журналістика» Фахового коледжу «Універсум».

Модератори: викладач циклової комісії з видавничої справи, культури та української філології Фокіна Т., студент IV курсу Завальнюк А.

z 14 04 1

 

z 14 04 2