Відкрите засідання наукового клубу на тему: «Модернізація та наукові дослідження: парадигма інноваційного розвитку в освітньому процесі»

7 жовтня 2019 року у рамках декади циклової комісії з педагогічних наук відбулося відкрите засідання наукового клубу на тему: «Модернізація та наукові дослідження: парадигма інноваційного розвитку в освітньому процесі» для викладачів коледжу.
Основна мета проведення засідання наукового клубу – залучення викладачів до наукової діяльності, обмін знаннями та досвідом, визначення інноваційних тенденцій та перспектив розвитку в освітньому процесі.
Запрошені гості: кандидат педагогічних наук , доцент Ставицька Ірина Василівна, доцент кафедри англійської мови Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського, яка виступила з доповіддю «Застосування інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі».
Заслухали й обговорили наукові доповіді Карлінської Я.В., Діденко Н.М., Кошіль О.П., Розінкевич Н.В., Сопової Д.О.
Тематика наукового семінару торкнулася широкого спектру освітніх проблем:
- гейміфікація освіти: формальний і неформальний простір;
- філологічний дискурс української мандрівної прози;
- проектна діяльність у професійній підготовці молодшого спеціаліста;
- інформаційні методики академічної доброчесності;
- нові інформаційно-комунікаційні технології;
- музейна педагогіка: інновації, перспективи.
На засіданні було відзначено: високий науковий рівень доповідей, нестандартність форми викладу наукового матеріалу, використання інноваційних освітніх інформаційних платформ, практичний досвід, тепла атмосфера.
Ухвалено: рекомендувати викладачам коледжу брати активну участь спільно з учасниками в підготовці та проведенні другого засідання наукового клубу. Дякуємо всім, хто долучився до наукового спілкування!