Тематична зустріч студентів спеціальностей "Бібліотечна справа" та "Діловодство" з виконавчим асистентом заступника Міністра внутрішніх справ України Анастасією Шмалько

25 лютого 2016 р. студенти ІІ і ІІІ курсів спеціальностей «Бібліотечна справа» і «Діловодство» разом з викладачем О. А. Сірою відвідали Національну парламентську бібліотеку України, де у рамках проекту «Моя нова поліція: громадська підтримка реформи Національної поліції» відбулась тематична зустріч – «Ти можеш змінити країну на краще» з виконавчим асистентом заступника Міністра внутрішніх справ України Анастасією Шмалько, заступником начальника Патрульної поліції Олексієм Білошицьким та іншими представниками.
Студенти мали можливість отримати важливу інформацію про роль та досвід роботи поліції, дізнатися про проекти інноваційної діяльності в рамках нового Закону України «Про Національну поліцію» та практичний вплив нововведень на щоденне життя громадян. 
Окрім заходу студенти ознайомилися з діяльністю бібліотеки. Особливий інтерес у майбутніх фахівців бібліотечної справи і діловодства викликало ознайомлення з діяльністю Відділу обслуговування користувачів (абонементом), який розпочав своє функціонування з листопада 2015 р. 
Діяльність відділу спрямована на забезпечення систематичної, цілеспрямованої пропаганди книги, формування у читачів потреби в інформації, сприяння підвищенню культури читання. 
До послуг читачів у відкритому доступі представлено понад 1200 документів: українська та світова художня література, у т.ч. та, що вивчається за шкільною програмою; жіночі романи, детективи, фентезі, книги для дітей та серія «Життя видатних людей». Фонд постійно оновлюється творами сучасних українських авторів.
Обслуговування через абонемент надає можливість користувачам з постійним читацьким квитком одержати необхідні книжкові видання для користування поза межами бібліотеки.
Видача документів здійснюється:
у будні – з 09:00 до 20:00, у суботу – з 10:00 до 18:00, неділя – вихідний день.
Користувачі абонемента обслуговуються у приміщенні бібліотеки за адресою вул. Набережно-Хрещатицька, 1, к. №110а. http://www.nplu.org/article.php?id=260 
Студенти і викладачі Циклової комісії з видавничої справи, культури та української філології Університетського коледжу Київського університету імені Бориса Грінченка висловлюють щиру вдячність колективу співробітників Національної парламентської бібліотеки України за плідну співпрацю.