Відкрите заняття з права соціального забезпечення на тему: «Порівняльно-правова характеристика основних моделей пенсійного забезпечення зарубіжних країн та України»

12 листопада 2018 року в Університетському коледжі для студентів групи ПРмс 1-14-4.Од відбулося відкрите заняття з права соціального забезпечення на тему: «Порівняльно-правова характеристика основних моделей пенсійного забезпечення зарубіжних країн та України».
Мета заняття: сформувати у студентів систему науково-теоретичних і практичних знань з правового регулювання пенсійного забезпечення; закріпити навики самостійного вивчення і аналізу пенсійного законодавства України та зарубіжних країн; здійснити порівняльно-правовий аналіз особливостей пенсійних систем провідних країн світу.
На занятті студенти працювали зацікавлено, брали активну участь в обговоренні, підтримували діалог з викладачем, аналізували переваги на недоліки впровадження пенсійної реформи в України.
Для кращого сприйняття та розкриття теми використовувалися інформаційно-комунікаційні технології та методи роботи студентів в групах.
Модератор заходу – викладач циклової комісії суспільних дисциплін і правознавства Алла Юріївна Тарасюк.