Брейн-ринг на тему «Правопорушення та соціальна відповідальність в оповіданнях Бориса Грінченка»

4 грудня 2019 р. в рамках Грінченківської декади було проведено гру «Брейн-ринг» на тему «Правопорушення та соціальна відповідальність в оповіданнях Бориса Грінченка», спрямована на наукове та пізнавальне дослідження правопорушень і соціальної відповідальності людини в оповіданнях Бориса Грінченка.
Ця інтелектуальна гра серед студентів спеціальності «Право» Університетського коледжу та Університету стала вже традиційною. У цьому році під керівництвом викладача ЦК з педагогічної освіти УК Доценко Альони Олександрівни долучилася також команда студентів спеціальності «Соціальна педагогіка» Університетського коледжу.
Перед початком гри зі вступним словом та привітанням з нагоди Грінченківської декади до присутніх звернувся Декан Факультету права та міжнародних відносин, доктор наук з державного управління, професор Грицяк Ігор Андрійович.
До складу журі були запрошені: д.ю.н., завідувач кафедри публічного та приватного права Орел Лілія Василівна; к.ю.н., доцент кафедри публічного та приватного права Чернега Андрій Петрович, к.ю.н., доцент кафедри публічного та приватного права Панова Ірина Юріївна. Модератором заходу була старший викладач кафедри публічного та приватного права Обловацька Наталія Олександрівна.
У боротьбі за призові місця цього року зустрілися чотири команди:
- команда «Соціальні працівники» (студенти спеціальності «Соціальна педагогіка» Університетського коледжу»);
- команда «Творці» (Студенти спеціальності «Право» Університету, гр.ПРб-2-19-4.0д);
- команда «Правоїди» (Студенти спеціальності «Право» Університету, гр.ПРб-1-19-4.0д);
- команда «Jurisprudens» (студенти спеціальності «Право» Університетського коледжу»).
Учасники були підготовлені на високому рівні, а тому протягом заходу було доволі гаряче.
Гра проходила у чотири раунди: «Привітання», «Інтелектуальний штурм», «Агітатор» та «Проєкт». На учасників було покладено чимало завдань, але із ними вони справилися на «відмінно», проявивши не лише неабиякі інтелектуальні здібності, креативність, а й свої творчі можливості.
Також був проведений тайм-аут для вболівальників у вигляді розгадування кросворда: «Я навчаюся в Університеті імені Бориса Грінченка». Найактивніші вболівальники були нагороджені солодкими сюрпризами.

За результатами напружених і хвилюючих змагальних поєдинків призові місця між найрозумнішими командами-учасницями брейн-рингу студенти Університетського коледжу посіли:
Друге місце, команда ««Jurisprudens» (учасники: Нужненко Олександр, Білак Христина, Полтавець Богдан, Мокрієв Богдан, Ситник Данило, Лохіна Надія).
Третє місце, команда «Соціальні працівники» (учасники: Рухаленко Вікторія, Дідківська Аліна, Клименко Таїсія, Рудник Аліна, Заярнюк Ірина, Шунько Дарина).

Учасникам команд було вручено солодкі призи та Грамоти від Факультету права та міжнародних відносин.

Вітаємо наші команди з ІІ і ІІІ місцями!

До нових зустрічей!