Музейний квест «Вулицями Бориса Грінченка»

У рамках проведення Грінченківської декади студенти Університетського коледжу групи ПОмс-3-17-4.0д разом із викладачем Діденко Н.М. 9 грудня 2019 року організували та провели музейний квест «Вулицями Бориса Грінченка». Розділившись на команди, учасники квесту мандрували вулицями Києва за маршрутом: від метро «Золотих воріт» – вулиця Бульварно-Кудрявська – вулиця Велика Васильківська – вулиця Саксаганського – вулиця Володимирська – вулиця Михайлівська – вулиця Хрещатик – вулиця Бориса Грінченка – вулиця М.Тимошенка. Учасники заходу мали відповісти на запитання щодо родинного життя, творчої спадщини, громадської позиції, літературної та соціальної діяльності Бориса Грінченка, впізнати будівлі історичної спадщини.
Студенти брали інтерв’ю в жителів та гостей міста, популяризуючи творчість свого ідейного лідера та рекламуючи Університет Бориса Грінченка. Цікавим виявився конкурс «Літературна кава»: учасники заходу за чашкою кави переглядали фільм про Бориса Грінченка та читали його твори, складали «Асоціативний ряд». Сучасний формат квесту сподобався учасникам, згуртував команди та залишив яскраві спогади.
Дякуємо за допомогу в організації квесту працівникам кав’ярні «Аромокава» та студентці Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка Альоні Ільченко за виявлену увагу до нашого заходу.
Модератори заходу: викладачка циклової комісії з педагогічної освіти Наталія Діденко та студенти групи ПОмс-3-17-4.0д.