Посвята у першокурсники Університетського коледжу Київського університету ім. Бориса Грінченка

2 вересня 2019 року в стінах Університетського коледжу відбулась посвята першокурсників. Зі вступом до коледжу студентів вітали ректор університету Огнев’юк Віктор Олександрович, проректор з науково-методичної та навчальної роботи Жильцов Олексій Борисович, директорка коледжу Братко Марія Василівна та члени наукової ради університету. До вітань долучились студенти та викладачі коледжу.
Друга частина заходу носила неформальний і розважальний характер. Зокрема для спеціальностей ПРАВО та СОЦІАЛЬНА ПЕДАГОГІКА спільними зусиллями викладачів циклових комісій суспільних дисциплін і правознавства та педагогічної освіти був організований квест-тренінг «Занурення в спеціальність». Станції квесту розташовувались у «найголовніших місцях» коледжу, а завдання на локаціях були безпосередньо пов’язані з майбутніми спеціальностями, що тим самим допомагала першокурсникам ближче познайомитись з майбутньою професією та начальним закладом. Студенти розв’язували правові задачі, вчились ефективно комунікувати та креативно підійшли до створення «Кодексу ідеального студента».
Всі учасники були нагороджені солодкими подарунками та новими приємними знайомствами, адже під час заходу панувала дружня і приємна атмосфера.