Тренінг до Всесвітнього дня ментального здоров’я

10 жовтня Всесвітній день ментального здоров’я, цей день нагадує про важливість піклування про свій внутрішній стан. Напередодні цієї дати (9 жовтня 2025 року ), у Фаховому коледжі «Універсум» Київського столичного університету Бориса Грінченка відбувся надзвичайно актуальний та пізнавальний тренінг для студентів спеціальності «Соціальна педагогіка», присвячений темі психологічної стійкості та добробуту.

Атмосфера на тренінгу була максимально довірливою та відкритою. Студенти не лише слухали, а й активно брали участь у дискусіях, ділилися власними переживаннями та ставили важливі запитання, дізналися про різні методи арт-терапії та особисто взяли у ній участь.

Проведення цього тренінгу стало важливим кроком у формуванні культури психологічної грамотності серед студентської молоді. Це ще раз доводить, що турбота про ментальне здоров'я є не менш важливою, ніж фізичне, особливо в сучасному світі.

Захід відповідає цілям сталого розвитку: №3, №4

Захід, організувала практичний психолог коледжу, викладач циклової комісії природничих дисциплін Вітер Інна Миколаївна.

SDG 03 min SDG 04 min

Тренінг до Всесвітнього дня ме...