Майстер-класу: “Хімія на тарілці: секрети молекулярної кухні”

15 квітня 2025 року для студентів групи ММфмб 1-23-3.0д Фахового коледжу «Універсум» Київського столичного університету імені Бориса Грінченка в межах Декади циклової комісії природничих дисциплін викладачем Варда Н.А. проведено  Майстер-клас: «Хімія на тарілці:  секрети молекулярної кухні. Перетворюємо їжу на мистецтво».

Мета та завдання майстер-класу: популяризація природничих наук через призму кулінарії; ознайомлення студентів  з основними принципами та техніками молекулярної кухні; надання практичних навичок використання базового обладнання та інгредієнтів молекулярної кухні; сприяння розвитку творчого підходу до приготування їжі; створення цікавого та інтерактивного навчального середовища.

Під час заходу студенти ознайомилися  із принципами молекулярної кухні, технікою приготування страв за допомогою хімічних процесів,

мали змогу самостійно приготувати декілька страв з використанням технік молекулярної кухні.

Студенти скуштували приготовані страви та обмінялися враженнями. Майстер-клас був інформативним, цікавим та надихаючим.

Модератор: викладач ЦК природничих дисциплін Варда Н.А.

Майстер-класу: “Хімія на таріл...
Майстер-класу: “Хімія на тарілці: секрети молекулярної кухні”
Майстер-класу: “Хімія на таріл...
Майстер-класу: “Хімія на тарілці: секрети молекулярної кухні”
Майстер-класу: “Хімія на таріл...
Майстер-класу: “Хімія на тарілці: секрети молекулярної кухні”
Майстер-класу: “Хімія на таріл...
Майстер-класу: “Хімія на тарілці: секрети молекулярної кухні”
Майстер-класу: “Хімія на таріл...
Майстер-класу: “Хімія на тарілці: секрети молекулярної кухні”