28.08.2024 р. в межах методичної конференції «Освіта Києва під час війни: виклики і перспективи 2024-2025 навчального року» відбувся семінар «Ментальне здоров`я», учасниками якого стали викладачі циклової комісії природничих дисциплін Фахового коледжу «Універсум» Київського столичного університету імені Бориса Грінченка: Кравченко Наталя Володимирівна, Камінецька Анна Романівна, Сітало Ганна Павлівна.
Мета заходу: сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров'я, дати розуміння та показати інструменти, які допоможуть українцям дбати про свій внутрішній стан.
Учасників семінару детально ознайомили з Всеукраїнською програмою ментального здоров’я «ТИ Як?», в якій представлені теоретичні та практичні матеріали для педагогічних працівників. Практично
оволоділи вправами для батьків та дітей, які допоможуть заспокоїтись у критичній ситуації.
Модератор: завідувач науково-методичного центру практичної психології і соціальної роботи Інституту післядипломної освіти Хмелєва-Токарєва Ольга Василівна.