Інтегрований міждисциплінарний семінар

08 лютого 2020 року в Університетському коледжі Київського університету імені Бориса Грінченка у зв'язку з поширенням грипу в нашій країні було проведено інтегрований міждисциплінарний семінар зі студентами груп СПмс-1-19-4.Од та ОМмс-1-19-4.Од на тему "ГРИП: симптоми, лікування, профілактика» в межах дисциплін «Основи медичних знань» та «Анатомія, фізіологія, шкільна гігієна».
Під час семінару студенти виступали з цікавими доповідями про вірус грипу та коронавірусу, основні симптоми хвороб, особливості їх розповсюдження та перебігу, правила догляду за хворими. Також наголосили на необхідності вакцинації та профілактики. Варто пам’ятати, що вчасна профілактика може вберегти не лише здоров'я, а й саме життя.
У процесі роботи обговорили презентації, переглянули відео відповідної тематики, склали рекомендації щодо профілактики грипу. Узагальнення пройшло у формі групової роботи, із застосуванням бліцопитування, використанням Q-кодів, загадок, прислів’їв, приказок про здоров’я, що сприяло формуванню здоров’язбережувальної та інформаційної компетентності студентів.

Модератори: викладачі ЦК природничих дисциплін Орлова О.В., Настека Т.М.