28 січня 2020 року в Університетському коледжі Київського університету імені Бориса Грінченка відбулася презентація студентських проектів «Харчові добавки: користь чи шкода?», в якій взяли участь студенти спеціальностей «Журналістика» та «Дошкільна освіта».
Працюючи над проектом, студенти ознайомилися із змістом етикеток харчових продуктів, які вони найчастіше вживають: чіпси, сухарики, солодкі газовані напої, енергетики:Визначили, які харчові добавки містяться у складі зазначених продуктів.
Студенти підготували плакати, буклети, презентації, проводили цікаві досліди, складали рекомендації щодо вживання продуктів, що містять хімічні добавки.
Проведення проекту сприяло формуванню інформаційної та здоров’язбережувальної компетентності, можливості застосувати теоретичні знання на практиці.
Модератор заходу: Глухенька Л.М., викладач циклової комісії природничих дисциплін.