Виїзне заняття з «Біології і екології»

2 грудня 2019 року в Університетському коледжі Київського університету імені Бориса Грінченка для студентів групи ПОмс-3-18-4.0д та ПОмс-4-18-4.0д були проведені виїзні заняття з інтегрованого курсі «Біологія і екологія» на базі Київського океанаріуму на тему "Вивчення основних адаптацій до умов водного середовища".
Студенти мали змогу побачити живих морських мешканців з усіх куточків світового океану, ознайомитись з особливостями адаптації до водного середовища мешканців морів та океанів планети, споглядати м'які та тверді різнокольорові корали і підводні ліси. Особливо вразив студентів підводний тунель, розташований на глибині двух метрів під водою. Студенти мали можливість. З особливістю вразив найбільший сімнадцяти тонний «акулячий дім», де біля скла пропливали три чорнопері рифові акули. Студенти мали змогу зібрати матеріал для своїх досліджень і використають його в своїй роботі.
Мордератор: Варда Наталія Анатоліївна, викладач циклової комісії природничих дисциплін Університетського коледжу Київського університету імені Бориса Грінченка.