Виїзне заняття з основ медичних знань на тему: «Хвороби дихальної системи та їх попередження (вклад українських вчених)»

30 жовтня 2019 року в Університетському коледжі для студентів груп СПмс-1-18-4.Од було організовано виїзне заняття з основ медичних знань на базі Національного музею медицини України на тему: «Хвороби дихальної системи та їх попередження (вклад українських вчених)».
Під час заняття студенти розширили знання про хвороби дихальної системи, а також про хвороби, що мають епідемічний характер, боротьбу з епідеміями в Україні.
З особливим інтересом вивчали інформацію про життя і самовіддану працю видатних вчених медиків України: М.М.Амосова, В.О.Беца,І.І.Мечникова,О.О.Богомольця, Д.Н.Заболотного.
Корисна та цікава інформація, видовищні експозиції: фото, книги, інструменти, анатомічні препарати, особисті речі видатних українських лікарів, лікарські засоби, медичні та аптечні прилади сприяли формуванню інформаційної та здоров’язбережувальної компетентностей студентів, підвищенню вмотивованості до вивчення предмету.

Модератор – викладач циклової комісії природничих дисциплін Орлова О.В.