Виїзне заняття до Київського океанаріуму «Морська казка»

29 жовтня 2019 року для студентів І курсу спеціальності «Дошкільна освіта» Університетського коледжу Київського університету імені Бориса Грінченка відбулось виїзне заняття з біології і екології на базі Київського океанаріуму «Морська казка» на тему «Адаптація до водного способу життя». 

Студенти мали можливість розширити знання про водне середовище, його флору і фауну, адаптацію тварин до водного способу життя, а також познайомитися із різноманітністю життєвих форм живих організмів, що мешкають у воді.
З особливим інтересом студенти спостерігали за зграйками різнокольорових яскравих рибок, креветками-лікарями та креветками-верблюдами, чорноперими рифовими акулами, рибками-клоунами , морськими скатами, любувались м’якими та твердими різнокольоровими коралами, цілими підводними лісами, що ростуть у 6-метровому рифі. Із захопленням спостерігали за рибою-каменем та рибою-собакою (тою самою рибою-фугу, блюдо з якої є візитівкою азіатської кухні) .
У «Морській казці» кожен студент зміг не тільки поринути у атмосферу магічного оточення підводного світу, але й стати свідком щоденних ексклюзивних шоу з водними мешканцями – шоу годування акул, морських черепах, піраній та забавних скатів.

Модератор: Пиндюра І.П., викладач циклової комісії природничих дисциплін.