Виїзні заняття з методики навчання природознавства на тему: «Матеріальна база навчання природознавства. Методика організації і проведення позаурочної роботи з природознавства»

11 вересня 2019 року в Університетському коледжі для студентів груп ПОмс-1- 17-4.Од та ПОмс-3-17-4.Од були організовані виїзні заняття з методики навчання природознавства на тему: «Матеріальна база навчання природознавства. Методика організації і проведення позаурочної роботи з природознавства» на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України.
Під час заняття студенти розширили знання з впровадження сучасних педагогічних технологій у організацію позакласної й позашкільної роботи з природознавства. Студенти мали можливість ознайомитись з роботою на навчально – дослідній ділянці, доглядом за рослинами зимового саду. Під час відвідування виставки акваріумних риб студенти набули навичок проведення спостережень та фіксації їх результати.
Знайомство з тваринами живого куточка сприяло формуванню у студентів вмінь виділяти суттєві ознаки основних груп тварин та складати план опису натуральних об’єктів.
Модератор заходу: Глухенька Л.М.