Екскурія у Львів

З 7 по 9 червня для студентів групи ПОмс-3-18-4.0д Університетського коледжу була організована екскурсія студентів старовинним і вічно молодим містом Львів. У ході екскурсії студенти відвідали Домініканський та Бернардинський собори, Римсько-католицький кафедральний костел, оборонні стіни, комплекс Успенської церкви, Львівський національний літературно-меморіальний музей Івана Франка .
З великим інтересом студенти відвідали Інтерактивний музей «Таємнича аптека», де ознайомилися з давньою фармацевтичною лабораторією, у якій відвідувачам разом з Таємним Аптекарем вдалося «варити» мило для хабарників і «виготовляти» піґулки для щастя. Екскурсантам теж довелося побувати в кавових підземеллях «Копальні кави», підземеллях Домініканського монастиря – одні з найстаріших підземель Львова, підземеллях костелу єзуїтів.
У пішохідній екскурсії «Середньовічний Львів» група була ознайомлена з найбільш цікавими архітектурними об'єктами та історією їх формування. У програму входило відвідування унікального архітектурного ансамблю площі Ринок, яка внесена до списку культурної спадщини ЮНЕСКО.
Екскурсія середньовічними замками також не залишила студентів байдужими. Своєрідною родзинкою подорожі було відвідування замків Львівщини: Олеський замок, Підгорецький замок, Золочівський замок.
Неможливо передати словами всю красу й велич Львова. Треба бачити це на власні очі. Відвідавши його один раз, знову й знову хочеться повернутися до Львова.
Модератор заходу: Глухенька Л.М.