Органічні продукти харчування та зелений туризм

23 квітня 2019 року в Університетському коледжі в рамках декади природничих дисциплін відбувся круглий стіл за участі агроексперта, журналіста Олени Махно на тему «Органічні продукти харчування».
Мета заходу: сприяти формуванню ключових життєвих та предметних компетентностей, розвивати медіакультуру студентів, вміння аналізувати. робити висновки, застосовувати теоретичні знання на практиці.

Активну участь у підготовці й проведенні заходу взяли студенти груп ХОРмс-1-18-4.0д, ОМмс-1-18-4.0д, ДЗмс-1-18-4.0д, ФКмс-1-18-4.0д.

Під час обговорення учасники мали можливість зануритися в особливості створення органічної продукції харчування, її сертифікації та маркування, порівняли відмінності вирощування продукції рослинництва, визначили групи харчових продуктів щоденного вживання та дізналися про частку продукції органічного виробництва в раціоні харчування громадян різних країн світу.
Модератор: Грибова Н. Ю.