Екологічний журнал «Глобальні проблеми людства»

26 квітня в Університетському коледжі в рамках декади природничих дисциплін викладач Міщишина Т.В. організувала і провела усний екологічний журнал «Глобальні проблеми людства». Студенти групи ПРмс-1-16-4.ОД на сторінках журналу розглядали питання: «Екологічні проблеми атмосфери», «Екологічні проблеми літосфери і біосфери», «Екологічні проблеми гідросфери» «Радіаційне забруднення», «Екологічна ситуація в Україні»
Під час заходу студенти розширили знання про причини та суть кожної екологічної проблеми, розвивали вміння висловлювати свою думку, відстоювати власну точку зору та робити висновки, що сприяло розвитку екологічного мислення та формуванню екологічного світогляду
У процесі обговорення шляхів розв’язання глобальних проблем студенти запропонувати поради для зменшення вмісту нітратів у продуктах харчування та рекомендації щодо організації раціонального харчування з метою зменшення впливу радіації.
Перегляд науково-популярного фільму, презентації наглядно продемонстрували та допомогли студентам зрозуміти відповідальність кожного за наслідки своєї діяльності.

Модератор заходу – викладач природничих дисциплін Міщишина Т.В.