Круглий стіл "Більше працював, ніж жив"

09 грудня 2016 року в Університетському коледжі в рамках Грінченківської декади за ініціативи викладача циклової комісії природничих дисциплін, кандидата педагогічних наук Карлінської Я.В. та студентів II курсу групи ПОмс – 3-15-4.Од спеціальності «Початкова освіта» та групи ФВмс – 1-15-4.Од спеціальності «Фізичне виховання» відбулося засідання круглого столу "Більше працював, ніж жив".
Мета заходу: ознайомити студентів із життєвим та творчим шляхом, народно-просвітницькою, писемною та педагогічною діяльністю Бориса Дмитровича Грінченка.
Студенти ПОмс – 3-15-4.Од Безлюда Анна, Бурило Катерина, Ненюк Катерина, Поступайло Анастасія та ФВмс – 1-15-4.Од Гавриш Ігор та Логвінов Євген підготували презентаційні виступи, продемонстрували відео про Б. Грінченка - літературознавця і фольклориста, декламували його твори, що дозволило присутнім пізнати багатогранність його діяльності, а також спонукало кожного замислитися над необхідністю продовжити подвижницьку боротьбу Бориса Дмитровича за національну розбудову держави.