Дуель-шоу «Ерудит»

28 квітня 2016 року згідно з планом циклової комісії природничих наук, викладачем фізики, к.п.н. Я. В. Карлінською було проведено дуель-шоу «Ерудит».
Метою заходу було розвивати пізнавальні здібності студенті, інтерес до фізики як науки, що нерозривно пов’язана з життям, творчу активність, вміння приймати правильне рішення, логічно мислити і працювати в колективі.
Дуель-шоу «Ерудит» складалася з 6 раундів, в яких боролися за перемогу команда юнаків: - Гавриш І., Галушко О., Логвінов Є., Шимоненко Р., Сидоренко В. (ФВмс – 1-15-4Од) і капітан команди та ведучий шоу Орендарчук Р. та команда дівчат - Поступайло А., Делянова Р., Ненюк К., Бурило К., Дмитренко Ю та капітан команди й ведуча дуель-шоу Карачій А. (ПО мс – 3-15-4Од).
Хлопці та дівчата боролися за перемогу завзято, дівчата несли першість до фіналу. За правилами гри переможця визначав 6-й раунд, який подвоював бали переможця, і саме в цьому конкурсі хлопці вибороли перемогу!
Між кожним раундом були музичні паузи, де студентство презентувало цікаві сценки з фізики (Карачій А. та Гафонов О.), монологи про відомих вчених (Папіна Ю.), співали, грали на гітарі та фортепіано (Карачій А., Волянська Д.).
Журі шоу-дуелі «Ерудит» Л.М. Глухенька, А.І. Черняхівський та А.І. Остертаг підвели підсумки, нагородили переможців грамотами і солодкими призами, відзначили учасників подяками. Шоу-дуелі «Ерудит» створило незабутню атмосферу та настрій у залі Університетського коледжу і лишило гарне враження у всіх глядачів!