Участь у конкурсі дизайн-проєктів «Образ Бориса Грінченка»

01 грудня 2023 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбувся Конкурс дизайн-проєктів «Образ Бориса Грінченка», який проводився для здобувачів освіти Київського університету імені Бориса Грінченка та Фахового коледжу «Універсум». Мета конкурсу полягала у творчому розвитку здобувачів освіти шляхом залучення до розробки сучасного іміджевого дизайну; зростанні фахової майстерності та розвитку професійних навичок й формування корпоративної культури серед здобувачів освіти. 

Студентки 1 та 3 курсів спеціальності “Графічний дизайн” під керівництвом викладачки Олени КАЗІМІРЕНКО приєднались до конкурсу з власними проєктами.

Було підготовлено макети композицій для подальшого друку на чашках, в конкурсі взяли участь: 

  • студентки 1 курсу: Вікторія ПАНЧЕНКО, Дарина СТАРИНЕЦЬ, Маргарита Хлєбнікова та Світлана ЛИСКА;
  • студентки 4 курсу: Анастасія МАСЛЮК, Марина МЕДВЕДЄВА, Віолетта ВОЛОШИНА, Тетяна КУЛИК, Софія-Богдана ТАТАРЧУК, Вікторія ЧЕЛОНЕНКО.

Мірослава ОРЖЕХОВСЬКА отримала диплом Лауреату І ступеня в номінації “Створення літературного образу за творами Б.Грінченка”.

Елеонора ГРЕЧИШКІНА отримала диплома Лауреату ІІІ ступені в номінації “Шрифтова композиція “Вислови Б.Грінченка”.

Інформація на сторінці Факультету образотворчого мистецтва і дизайну: https://fomd.kubg.edu.ua/informatsiya/podii/mystetski-novyny/3428-konkurs-dyzain-proiekt-obraz-borysa-hrinchenka.html

З макетами підготовленими для участі в конкурсі можно ознайомитись на YouTube каналі коледжу: https://youtu.be/cHAVZ5EkvSw?si=GYd7QhxFssHhWU3b