День коледжу разом з цикловою комісією образотворчого мистецтва і дизайну

25 квітня 2018 року в рамках Дня коледжу циклова комісія образотворчого мистецтва і дизайну Університетського коледжу Київського університету імені Бориса Грінченка організувала та провела ряд заходів:

  • Майстер-клас від Валерія Франчука, заслуженого художника України, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка, лауреата премії імені Василя Стуса, члена Національної спілки художників України. Модератор: викладач циклової комісії образотворчого мистецтва і дизайну, член Національної спілки художників України Білик Ярослав Сергійович.
  • Майстер-клас з акварельного живопису викладача циклової комісії образотворчого мистецтва і дизайну, члена Національної спілки художників України Адамчук Антоніни Володимирівни.
  • Майстер-клас з акварельного живопису з видряпуванням. Модератор: викладач циклової комісії образотворчого мистецтва і дизайну Вовченко Микола Павлович.
  • Майстер-клас з виготовлення корпоративних квіточок з фетру. Модератор: викладач циклової комісії образотворчого мистецтва і дизайну Сучок Анна Олександрівна.
  • Майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки. Модератор: викладач циклової комісії образотворчого мистецтва і дизайну Овчаренко Ольга Миколаївна.
  • Презентації творчих робіт «Історія в коміксах» студентів спеціальності «Дизайн». Модератори: викладачі Університетського коледжу Мусіяченко Ольга Сергіївна та Казиміренко Олена Валеріївна.

Викладачі Овчаренко О.М., Адамчук А.В. та Казіміренко О.В. брали участь в презентації спеціальностей в рамках проекту «Місто професій».