Творча зустріч з кафедрою образотворчого мистецтва Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка

4 грудня 2017 року відбулася творча зустріч студентів 4-го курсу Університетського коледжу спеціальності «Образотворче мистецтво» з викладачами кафедри образотворчого мистецтва Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка.
Студенти отримала унікальну можливість познайомитися з провідними фахівцями в галузі образотворчого мистецтва, зазирнути та проникнутись творчою атмосферою майстерень з рисунку та живопису (Стельцової С.В., Зайцевої В. І., Шпортька В. І. та Прохорової Н. А., Крюкової А. О.), оцінити можливості майстерень з кераміки (Бородая О. А., Резнікова О. В.) і друкованої графіки (Задніпряного Г. Т.).
Старшим викладачем кафедри, заслуженим художником України – Крюковою Анною Олексіївною, проведенно для студентів майстер-клас з техніки олійного живопису.
Обговорювалися і питання подальшого навчання наших студентів в Інституті мистецтв. Кузьменко Галина Василівна – доцент кафедри, кандидат педагогічних наук, надала вичерпну інформацію про спеціальності та умови вступу на навчання.
Позитивні враження переповнюють! Дякуємо!