Обговорення освітньо-професійної програми Хореографія освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр з членами Ради роботодавців спеціальності 024 Хореографія (15.06.2022)

15 червня 2022 року на засіданні циклової музики і хореографії відбулася зустріч викладачів циклової комісії з членами Ради роботодавців спеціальності 024 Хореографія. До спільного обговорення було винесено питання щодо перегляду та оновлення освітньо-професійної програми  Хореографія у зв’язку із затвердженням Міністерством культури та інформаційної політики України Стандарту фахової передвищої освіти освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр спеціальності 024 Хореографія (наказ Міністерства культури та інформаційної політики України  від 08 червня 2021 року № 408). При розробці ОПП 2022 року повністю враховано вимоги СФПО України освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр спеціальності 024 Хореографія. В результаті проведення неодноразових індивідуальних консультацій, колективних обговорень за рекомендацією роботодавців збільшено кількість баз практик, внесені зміни до змісту програми виробничої (сценічної) практики (Шихабутдінова С.М.) шляхом внутрішнього перерозподілу годин на різні види діяльності, оновлено змістове наповнення окремих ОК освітньо-професійної програми Хореографія («Методика і практика викладання фахових дисциплін», «Народно-сценічний танець»).

Освітньо-професійна програма Хореографія фахового молодшого бакалавра схвалена на засіданні циклової комісії музики і хореографії, підтримана представниками  роботодавців за спеціальністю та одноголосно рекомендована до затвердження.

На засіданні  було прийнято рішення щодо оновлення складу секційної групи членів Ради роботодавців спеціальності 024 Хореографія у зв’язку зі змінами, які відбулися в результаті повномасштабного вторгнення рф в Україну.

zasid ck 03 06