Засідання циклової комісії музики і хореографії (08.04.2020)

8 квітня 2020 року у дистанційному режимі відбулось чергове засідання циклової комісії музики і хореографії. До обговорення були винесені наступні питання: хід дистанційного навчання та підготовки студентів до екзаменаційної сесії; заходи до проведення Фестивалю науки; накази ректора Київського університету імені Бориса Грінченка від 26.03.2020 р. №203 "Про план заходів для організації освітнього процесу у зв'язку з продовженням карантину" та від 03.04.2020 р. №231 "Про здійснення організаційно-розпорядчих заходів у зв'язку з перейменуванням Університетського коледжу".

Окремим питанням були обговорені рекомендації фахівців з хореографії (артистів-хореографів, викладачів, керівників відомих дитячих хореографічних колективів), потенційних роботодавців для здобувачів освіти спеціальності 024 Хореографія, які були залучені до розробки освітньо-професійної програми за цією спеціальністю.

У процесі роботи над освітньо-професійною програмою професіоналами-практиками були внесені пропозиції щодо послідовності та доцільності вивчення навчальних дисциплін, надано рекомендації щодо переліку дисциплін вільного вибору студентів, організації виробничої практики.

Рекомендації роботодавців були враховані в процесі визначення компетентностей, змісту і структури ОПП. В результаті засідання циклової комісії музики і хореографії були прийняті рішення :

- схвалити перелік освітніх компонент, внесених в освітньо-професійну програму;

- врахувати рекомендації роботодавців щодо послідовності та доцільності вивчення навчальних дисциплін;

- включити в перелік  вибіркових дисциплін «Партерний екзерсис», «Основи бального танцю» та «Майстерність виконання віртуозних рухів».

Проєкт освітньо-професійної програми Хореографія фахового молодшого бакалавра схвалено на засіданні циклової комісії музики і хореографії  та підтримано представниками  роботодавців за спеціальністю.

Усі етапи розробки, обговорення та рецензування ОПП здійснювалися за системної співпраці з роботодавцями.