Засідання циклової комісії музики і хореографії (23.03.2022)

23 березня 2022 року відбулося засідання циклової комісії музики і хореографії, на яке були запрошені студенти групи ХОРфмб-1-20-4.0д. В умовах повномасштабного вторгнення рф в Україну пріоритетним завданням суспільства, поряд із збереженням незалежності України та життя її населення, є завдання відновлення навчання та продовження надання якісної освіти студентській молоді.

На засіданні циклової комісії викладачі та студенти обговорили особливості освітньо-професійної програми Хореографія, прийшли до спільного висновку, що зміст ОПП, перелік освітніх компонент, як обов’язкових, так і вибіркових,  дозволяють досягти сформованості загальних та спеціальних компетентностей, мети та цілей навчання, визначених в освітньо-професійній програмі. Надзвичайно важливими були думки студентів щодо змісту дисциплін, якості викладання, організації занять. У ході обговорення вибіркових освітніх компонент освітньо-професійної програми Хореографія студенти виявили повне розуміння того, що ці дисципліни поглиблять професійну підготовку відповідно до їх очікувань щодо майбутньої діяльності та вимог ринку праці.

Для підвищення якості освітньо-професійної програми здобувачі освіти висловили свої побажання щодо змістового наповнення певних модулів ОК ОПП. Пропозиції надавали студентки 2 курсу спеціальності 024 Хореографія Дяченко В., Мацак І., Скляр А., які запропонували включити до переліку вибіркових компонент дисципліни «Основи гриму і візажу», «Танцювальна гімнастика», «Сценічне мистецтво: акторська майстерність». Внесені пропозиції будуть розглянуті на засіданні циклової комісії.