Проходження студентами 3 курсу спеціальності «Музичне мистецтво» педагогічної практики «Пробні уроки та заняття»

З 09.03 по 15.03.2020р. та з 27.04 по 01.05.2020р. студенти 3 курсу спеціальності «Музичне мистецтво» проходили педагогічну практику «Пробні уроки та заняття» у закладах дошкільної освіти №147 та № 452 міста Києва.
Мета практики − набуття студентами умінь та практичних навичок організації музичної діяльності дітей дошкільного віку; самостійне проведення пробних музичних занять і вечорів розваг у ЗДО; формування особистісно-комунікативних здібностей.
За період проходження практики студенти навчилися проводити музичні заняття з урахуванням вікових та індивідуальних особливостей дітей та рівня їх музичного розвитку; розробляти розгорнуті конспекти занять та вечорів розваг, добирати сучасні дитячі пісні та українські народні ігри. Під час практики застосовувалися мультимедійні комп’ютерні технології, аудіо та відеозаписи, інтернет-ресурси, платформи Google Hangouts та ZOOM.
Модератори педагогічної практики - викладачі циклової комісії музики і хореографії канд. пед.наук Теряєва Л.А.та Білоус О.О.