Форум Сучасних Викладачів «Освіта 3.0»

27.09.2019 року викладачі циклової комісії музики і хореографії взяли участь у Першому Форумі Сучасних Викладачів «Освіта 3.0», який проходив в Інституті післядипломної освіти Київського Національного університету імені Тараса Шевченка. Захід відбувся в рамках соціального проекту «Освітній Хаб міста Києва: територія нових можливостей для кожного».
Даний проект ставить за мету реалізацію концепції Навчання Протягом Життя (Life Long Learning), послідовне продовження реформи освіти з метою забезпечення нової високої якості освіти на всіх рівнях: від початкової школи – до освіти для дорослих, запуск соціального ліфту на рівні міста Києва.
Теми, що обговорювались на Форумі:
1. Як організувати освітній процес так, щоб він приносив задоволення вчителям і дітям.
Спікер – Володимир Співаковський , президент Міжнародної корпорації «Гранд», письменник, засновник першої в Україні приватної школи, двічі рекордсмен Книги Рекордів Гіннеса.
2. Хто потрібен учням: викладач, тьютор або…
Спікер - Віталій Зубков, відомий психолінгвіст, поліглот та методолог, автор наймасовішого освітнього проекту України «Lingva.Skills».
3. Емоційний інтелект – запорука успішного процесу викладання.
Спікер – Олександр Стручаєв, магістр психології, викладач з 10-річним досвідом створення навчальних програм з розвитку емоційного інтелекту, методолог.
4. Як викладачу досягти видатних результатів.
Спікер – Володимир Страшко, тренер з особистої ефективності, консультант керівників провідних українських та міжнародних компаній, заступник директора з «Освітнього Хабу міста Києва».
На Форумі були порушені і інші важливі теми, що цікавлять українських вчителів, для яких викладання є не просто ремеслом чи професією, а справжнім мистецтвом.
Учасники Форуму отримали відповідний сертифікат.