Вітаємо переможців І Всеукраїнського Фестивалю-конкурсу "Vocal seasоns"

13 квітня 2019 року в Інституті мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка відбувся І Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Vocal seasons». Свою майстерність продемонстрували студенти Університетського коледжу ЦК музики і хореографії у складі вокального ансамблю «Елегія», який став Лауреатом І ступеня у номінації «Академічні вокальні ансамблі» під керівництвом Кравченко С.С., концертмейстер Бухарєв О.А.

Також вітаємо Садову Яну студентку 4 курсу спеціальності «Музичне мистецтво» з Дипломом Лауреата І ступеня в номінації «Академічний вокал» (клас викладача Голян Х.В., концертмейстер Бухарєв О.А..), Калиту Владу, студентку 2 курсу спеціальності «Музичне мистецтво» з Дипломом Лауреата ІІ ступеня в номінації «Академічний вокал» (клас викладача Маєвської А.С., концертмейстер Паляниця Н.Є.) та Оладько Діану, студентку 2 курсу спеціальності «Музичне мистецтво» з Дипломом Лауреата ІІ ступеня в номінації «Академічний вокал» (клас викладача Кравченко С.С., концертмейстер Паляниця Н.Є.).

Викладачі коледжу Голян Х. В., Кравченко С.С. та Маєвська А.С. нагороджені Подяками за високий рівень підготовки учасників конкурсу, концертмейстерів Бухарєва О.А. та Паляницю Н.Є. нагороджено Дипломами за професіоналізм, високий рівень виконавської майстерності.