Проходження виробничої практики студентами 4 курсу спеціальності «Музичне мистецтво»

Студенти 4 курсу спеціальності «Музичне мистецтво» з 11.02. по 10.03.2019р. проходили виробничу практику у дошкільних та шкільних закладах освіти міста Києва.
Під час практики майбутні учителі музичного мистецтва спостерігали за методикою проведення музичних занять та уроків музичного мистецтва, самостійно добирали, слухали і вивчали твори українських композиторів, проводили різні види музичної діяльності, розвивали комунікативні відносини з учнями.
Особливість виробничої практики полягала в тому, що студенти мали змогу вдосконалювати свої знання, уміння та практичні навички в роботі з дітьми дошкільного віку та молодшими школярами; застосовувати сучасні методи, організаційні форми роботи та інноваційні комп’ютерні технології навчання; проводити з дітьми цікаві позакласні заходи, вечори розваг та творчу роботу з хоровим колективом.
Керівники баз педагогічної практики висловили подяку майбутнім учителям музичного мистецтва і музичним керівникам за плідну роботу з учнями і дітьми дошкільного віку та запросили деяких з них до подальшого працевлаштування.
Після проведеної виробничої практики студенти із задоволенням продовжують брати активну участь у навчально-виховному процесі, удосконалювати професійні виконавські навички; шукати нові шляхи для самореалізації.
Методист виробничої практики – Теряєва Л. А., викладач циклової комісії музики і хореографії.