Науковий семінар на тему "Інноваційні технології та методики професійного розвитку особистості в мистецькій освіті"

13 березня 2019 року в Університетському коледжі відбувся науковий семінар (дискурс) на тему "Інноваційні технології та методики професійного розвитку особистості в мистецькій освіті" для студентів спеціальностей "Музичне мистецтво" і "Початкова освіта".
Під час семінару було висвітлено сутність інноваційних технологій та професійної підготовки майбутніх учителів у галузі мистецької освіти. Реалізація цих освітніх технологій є одним із шляхів удосконалення процесу навчання у сучасному гуманітарному вищому навчальному закладі, який дає можливість підготувати компетентного вчителя-професіонала, здатного творчо застосовувати здобуті знання, уміння й навички у галузі художньо-педагогічних інновацій.
Студенти 2 курсу Калита Влада і Вдовенко Олександра розповіли, як можна використовувати проблемний метод і метод проектів на уроках музичного мистецтва.
Фанта Іванна та Світельська Людмила , студентки 4 курсу, поділились власним досвідом використання інформаційно-комп`ютерних технологій (ІКТ) на уроках під час виробничої практики.
Також були розглянуті методи творчих завдань, групової роботи, евристичної бесіди.
Модератори: викладачі циклової комісії музики і хореографії Маєвська А.С., Хоменко Л.В.
Керівник - голова циклової комісії Романова Т.В