Проходження студентами 3 курсу спеціальності «Музичне мистецтво» навчально-педагогічної практики «Позакласна робота»

З 10 грудня по 23 грудня 2018р. студенти 3 курсу спеціальності «Музичне мистецтво» проходили навчально-педагогічну практику у загальних середніх навчальних закладах освіти міста Києва.
Мета педагогічної практики – проведення роботи зі школярами з національно-патріотичного виховання; прилучення учнів до скарбниці українського музичного фольклору; підготовка та самостійне проведення позакласних заходів; формування особистісно-комунікативних здібностей.
За період проходження практики студенти навчилися розробляти сценарії святкових заходів; добирати пісенний репертуар, вірші, загадки, новорічні побажання; проводити з учнями індивідуально-групову роботу з розучування танцювально-хореографічних композицій; виготовляти необхідну наочність та атрибутику; розважати школярів у музичних іграх та конкурсах; проводити позакласні заходи «Святий Миколай», «Очікування Нового року», «Різдвяні колядки та щедрівки»; змогли відчути себе справжніми професіоналами - учителями музичного мистецтва.
Керівники навчально-педагогічної практики - Теряєва Л.А. та Куцан О.Г., викладачі циклової комісії музики і хореографії.