ІІ конкурс інструментально-виконавської майстерності «Capriccio»

03 грудня в актовій залі Університетського колледжу відбувся ІІ Конкурс інструментально-виконавської майстерності «Capriccio» серед студентів І-ІV курсів спеціальності «Музичнемистецтво». Прозвучали музичні твори у виконанні на фортепіано та скрипці. За умовами конкурсу, один із творів програми представляв сучасну музику українських та зарубіжних композиторів. Журі конкурсу очолювала доцент кафедри педагогіки мистецтва та фортепіанного виконавства Інституту мистецтв НПУ ім. М.Драгоманова, кандидат педагогічних наук О.П.Мельник.
Журі визначило переможців у двох категоріях. Лауреатами у молодшійк атегорії стали Вдовенко Олександра (диплом І ступеня),Олійник Катерина та Італьяно Моніка (диплом ІІ ступеня), Багатченко Михайло (диплом ІІІ ступеня). Приз Гран-прі отримав Шаповалов Данило. У старшій категорії переможцями стали Кошкіна Маргарита та Світельська Людмила (диплом ІІ ступеня), Сидорчук Наталія та Щеглюк Вікторія (диплом ІІІ ступеня).
Журі також відзначило переможців в окремих номінаціях, зокрема, за краще виконання твору українського автора, твору популярного жанру, за краще виконання віртуозного твору та твору кантиленного характеру, а також за артистизм.
Своїми успішними виступами студенти завдячують викладачам циклової комісії музики і хореографії Міщенко З.І., Кирилюк Г.О., Павловській-Єжовій Т.А., Куцан О.Г., Сокальській В.Ф., Катченко Т.С., Романенко А.Р., Лящовій А.П.
Бажаємо подальших творчих успіхів студентам та їх викладачам!
Модератори заходу – Романова Т.В., Куцан О.Г. та викладачі циклової комісії.