День коледжу очима циклової комісії музики і хореографії

В рамках святкування Дня коледжу циклова комісія музики і хореографії Університетського коледжу Київського університету імені Бориса Грінченка організувала та провела ряд заходів:
• З самого ранку на імпровізованій сцені біля коледжу лунали вокальні та інструментальні твори підготовлені студентами спеціальності «Музичне мистецтво».
• Майстер-клас від Віктора Давиденка, українського композитора, співака, аранжувальника, соліста хору "Українського радіо" на тему "Робота над створенням художнього образу засобами музичного мистецтва".
• Зустріч студентів спеціальності «Музичне мистецтво» з випускницею коледжу 2015 року Марковською Катериною, магістром музичного мистецтва, вчителем академічного вокалу в Київській дитячій школі мистецтв № 6 ім. Г.Л.Жуковського. Катерина ознайомила студентів з власним досвідом роботи, розповіла про нові методи та види роботи, які активно використовує у навчанні і вихованні.
• Зустріч студентів спеціальності «Музичне мистецтво» з випускницею коледжу 2015 року Лукавою Дариною, магістром музичного мистецтва Київського університету імені Бориса Грінченка, вчителем академічного вокалу приватної музичної школи.
• Для дітей дошкільного і шкільного віку був організован захід «Веселий сміхограй» в якому взяли участь Дошкільний навчальний заклад № 319, Спеціалізована школа №129 і Соціально-гуманітарна гімназія №176. Діти мали можливість пограти на сопілках, заспівати улюблені пісні.
• Студенти спеціальності «Хореографія» продемонстрували свою виконавську майстерність у проведенні свята Дня коледжу, підготували флешмоб, сольні і масові хореографічні композиції.