Участь студентки 3 курсу спеціальності «Менеджмент» у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт із соціальної та економічної інклюзії

vlacenko

Студентка 3 курсу спеціальності “Менеджмент” Власенко Ольга взяла участь у першому турі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із соціальної та економічної інклюзії, який проходив в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 4 грудня 2023 року № 1472 “Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із соціальної та економічної інклюзії в лютому-квітні 2024 року”, перший тур конкурсу проходив з лютого по березень 2024 року.

Наукову роботу Ольги конкурсне журі оцінило у 50 балів, що не дало їй змоги пройти до другого туру, адже прохідний бал становив 70 балів. Її дослідницька робота була написана під керівництвом викладача циклової комісії економіко-математичних дисциплін і менеджменту Пандазі Анастасії Володимирівни.

Хоча Ольга не пройшла до другого туру, участь у конкурсі стала для неї цінним досвідом. Вона отримала можливість представити свої дослідження фахівцям у галузі соціальної та економічної інклюзії, а також отримати від них зворотний зв'язок.