Засідання циклової комісії економіко-математичних дисциплін і менеджменту (02.05.2023)

02.05.2023 року відбулось чергове засідання циклової комісії економіко-математичних дисциплін і менеджменту. До обговорення були винесені наступні питання: обсяг навчальної роботи, що планується для виконання цикловою комісією економіко-математичних дисциплін і менеджменту, попередній розподіл педагогічного навантаження викладачів циклової комісії на 2023 – 2024 навчальний рік, обговорення пропозицій члена Ради роботодавців Шевцової Д.Б. та врахування зауважень та пропозицій, сформульованих під час акредитації ОПП Фінанси і кредит.

Під час зустрічі Казакова В.І. доповіла про співпрацю з представниками Ради роботодавців. Зокрема, Шевцова Д. Б. надала свої рекомендації включити в навчальний процес дисципліни, пов’язані з розв’язанням конфліктних ситуацій та розглянути можливість проходження студентами онлайн-курсів на Coursera, Prometheus, EdEra в рамках навчальних дисциплін.

Найголовнішим питанням серед обговорення було врахування зауважень та пропозицій сформульованих експертами під час акредитації ОПП Фінанси і кредит. У квітні 2023 р. було акредитовано ОПП «Фінанси і кредит», перша ОПП Коледжу, яка проходила акредитацію відповідно до Положення про акредитацію освітньо-професійних програм фахової передвищої освіти (наказ МОН від 01.07.2021 р. №749).

За результатами акредитаційної експертизи ОПП «Фінанси і кредит» експертною групою надано звіт, в якому зазначено про необхідність оновлення нормативне забезпечення освітнього процесу в Коледжі, оновлення нормативних документів Університету, які враховують особливості здійснення освітньої діяльності з підготовки здобувачів за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр, розширення участь студентів у дослідницькій роботі, удосконалення різнорівневих завдань, у тому числі для самоконтролю, доповнення критеріїв оцінювання за видами робіт, які зазначено в робочих програмах навчальних дисциплін.

В результаті засідання було схвалено взяти до уваги зауваження та пропозиції, сформульованих експертною групою під час акредитації ОПП Фінанси і кредит та врахувати їх при акредитації ОПП Організація виробництва. Врахувати пропозиції Шевцової Д.Б. при розробці РПНД в наступному навчальному році.