Участь студентів спеціальності «Менеджмент» та «Фінанси, банківська справа та страхування» у інформаційній кампанії #ШахрайГудбай від Національного банку України

З 03 квітня по 31 травня 2023 року Національний банк проводив Всеукраїнську інформаційну кампанію з платіжної безпеки #ШахрайГудбай. Метою кампанії – поліпшити обізнаність здобувачів освіти та нагадати їм про основні правила безпеки під час безготівкових розрахунків, особливо в мережі Інтернет.

Здобувачі освіти Фахового коледжу «Універсум» спеціальності «Менеджмент» та «Фінанси, банківська справа та страхування» взяли участь у заході на тему «Поради з кібербезпеки та схеми шахрайства у воєнний час».

Окрім цього студенти підготували онлайн інформаційний куток «Поради з платіжної безпеки на кожен день». Візуалізація порад нагадуватиме про важливі моменти захисту своїх фінансових інтересів у майбутньому.

Серед активних здобувачів освіти 2 курсу спеціальності «Менеджмент» було проведено конкурс постерів із платіжної безпеки. Учасники створили постери з правилами платіжної безпеки в онлайн-сервісі Canva. Кращими роботами визнали постери Валерії Луговської, Ольги Власенко та Анастасії Марищиної.

Здобувачі освіти спеціальності «Менеджмент» підготували відео для конкурсу відеоробіт про платіжне шахрайство «PaySafe». Студенти показали приклад поширеної шахрайської схеми та дали цінні поради щоб вберегтися від фінансових зловмисників. Під час створення відео, студенти опанували поширені сценарії платіжного шахрайства і ще раз зрозуміли, як важливо бути фінансово грамотним, щоб не стати головним фігурантом в схемі, якою можуть скористатися зловмисники. Переглянути відео можна за посиланням https://youtu.be/gTFe_W20vk8

Команда, яка працювала над відео: Бондарець Анастасія, Гріднєв Даніїл, Ілляшенко Каміла, Семикрас Євгеній та Українська Анастасія.

Результати будуть оголошені до кінця червня 2023 року.

Керівниця усіх заходів: викладачка ЦК економіко-математичних дисциплін і менеджменту Пандазі Анастасія Володимирівна.

ik1

 

ik2

 

ik3