Онлайн-засідання циклової комісії економіко-математичних дисциплін і менеджменту (14.04.2022)

14 квітня 2022 року відбулось онлайн-засідання циклової комісії економіко-математичних дисциплін і менеджменту. Розглядались наступні питання:

  • організація освітнього процесу в період воєнного стану;
  • підготовка до підсумкової атестації студентів 3-го курсу спеціальності«Фінанси, банківська справа та страхування» та 4-го курсу спеціальності «Менеджмент»;
  • обговорення наукових заходів до Фестивалю науки в травні 2022 року;
  • підготовка екзаменаційних матеріалів до літньої екзаменаційної сесії;
  • ступінь готовності ОПП спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Менеджмент»;
  • хідпідготовки до захисту курсових робіт з дисципліни «Методика формування елементарних математичних уявлень» студентами спеціальності «Дошкільна освіта»;
  • ведення обов’язкової документації. 

Зокрема, на засіданні ЦК було обговорено пропозиції, надані представниками Ради роботодавців до розробки ОПП Фінанси і кредит та Організація виробництва. Казакова В.І., Кравець С.Г. доповіли про співпрацю з представниками Ради роботодавців у процесі розробки ОПП. Було проводено консультації з Голубкою С.М., Мухомором Ю.М., Соловйовим В.А, Шевцовою Д.Б. щодо актуальних потреб і трендів сучасного ринку праці. Роботодавці надали рекомендації щодо визначення компетентностей, змісту і структури ОПП, послідовності та доцільності вивчення дисциплін, зокрема згрупувати споріднені дисципліни у тематичні блоки: фінанси, банківська справа і страхування (для ОПП Фінанси і кредит) та управлінські та економіко-математичні дисципліни (для ОПП Організація виробництва).

В результаті засідання було схвалено перелік освітніх компонентів, внесених в освітньо-професійні програми. Врахувати рекомендації членів Ради роботодавців щодо послідовності та доцільності вивчення дисциплін ОПП Фінанси і кредит та ОПП Організація виробництва.

 

zasid1 14 04

 

zasid2 14 04