Виїзні заняття з навчальної дисципліни «Практичний курс інформатики з елементами програмування»

5, 12 та 19 грудня 2018 викладачі циклової комісії економіко-математичних дисциплін і менеджменту Університетського коледжу Марченко Тетяна Іванівна і Станжур Тетяна Геннадіївна та студенти груп ПОмс-1-17-4.0д, ПОмс-2-17-4.0д, ПОмс-3-17-4.0д провели виїзні заняття з навчальної дисципліни «Практичний курс інформатики з елементами програмування» на базі STEM-центру Київського університету імені Бориса Грінченка.
Заняття з робототехніки, як одного з напрямків STEM-освіти, пройшли в Лабораторії вбудованих систем. За фінансового сприяння проекту Tempus «Розробка курсів з вбудованих систем з використанням іноваційних віртуальних підходів для інтеграції науки, освіти та промисловості в Україні, Грузії, Вірменії» (кер. Морзе Н.В.) та Університету Грінченка лабораторія отримала широкий набір апаратного та програмного забезпечення для створення мікропроцесорних систем та роботів.
Готуючись до впровадження STEM-освіти для учнів початкової школи, студенти з наборів конструкторів Lego Mindstorms EV3 збирають, програмують і випробовують роботів.
Висловлюємо щиру вдячність Факультету інформаційних технологій та управління, кафедрі комп’ютерних наук і математики, завідувачу лабораторією Білоусу Владиславу Володимировичу за сприяння у проведенні занять.