Урок-реквієм «Герої не вмирають», присвячений Дню Гідності та Свободи

21.11.2023 р. для студентів першого курсу спеціальності "Дошкільна освіта" було проведено урок-реквієм «Герої не вмирають», присвячений Дню Гідності та Свободи.

Мета: вшанувати патріотизм і мужність громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року-лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору; пояснити поняття «гідність» та «свобода»; прищеплювати любов до Батьківщини; зберегти та донести до студентів об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття;  розвивати почуття національної самосвідомості та громадянської активності.
Студенти ознайомились з історією, сутністю понять "гідність" і "свобода", переглянули фото- та відеоматеріали, вшанували хвилиною мовчання героїв Небесної сотні.  Визначили важливість таких цінностей, як гідність і свобода, для українського народу в побудові незалежної, демократичної і правової держави, в якій кожен вільний творити майбутнє.
Модераторки: Лещенко С.М., Якуш Ю. М.
 

yrok1 21 11

 

yrok2 21 11