Відкрите заняття з іноземної мови за професійним спрямуванням для студентів ІІІ курсу спеціальності «Соціальна робота» (освітня програма Соціальна педагогіка)

19 грудня 2019 року в Університетському коледжі Київського університету імені Бориса Грінченка для студентів групи СПмс-1-17-4.0д відбулося відкрите практичне заняття з іноземної мови за професійним спрямуванням на тему “Stand Up and Speak Out”.
Мета заняття – ознайомити студентів з новою лексикою з теми “Bullying”, обговорити різні види булінгу та моделі поведінки, пов’язані з ним, розвивати уміння читання та аудіювання з розумінням специфічних деталей, формувати комунікативні компетентності при використані різних мовленнєвих структур для вираження порад, удосконалювати усне мовлення, розвивати критичне мислення через аналіз та оцінювання загальнопоширених думок.
Під час заняття студенти працювали у групах, склад яких постійно змінювався. Були використані цікаві актуальні ресурси, підібрані завдання комунікативного характеру з врахуванням рівня знань. Вдалою ілюстрацією до заняття стало використання уривків з твору американського письменника Деніела Кіза «Квіти для Елджернона».
Модератор: Калашник О.С., викладач циклової комісії іноземних мов.