Профорієнтаційна зустріч для студентів 3-4 курсів спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) із представниками Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту Київського університету імені Бориса Грінченка

24 березня 2026 року відбулася тепла та змістовна профорієнтаційна зустріч для студентів 3-4 курсів спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) із представниками Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту Київського університету імені Бориса Грінченка. 
До спілкування долучилися завідувач кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту Олена Тімашева, старший викладач Олена Гацко та старший викладач кафедри спорту та фітнесу Наталія Петрова.
Майбутнім абітурієнтам розповіли про вступ на бакалаврат за спеціальністю А7 «Фізична культура і спорт», а також детальніше познайомили з освітніми програмами:
1. «Тренерська діяльність з обраного виду спорту»
2. «Фізичне виховання»
3. «Фітнес»
Окремо говорили про навчання, можливості для розвитку, наукову діяльність і міжнародні проєкти Університету . 
Зустріч пройшла у дружній атмосфері — із запитаннями, живим діалогом і, сподіваємося, новими освітніми планами.

Профорієнтаційна зустріч для с...
Профорієнтаційна зустріч для студентів 3-4 курсів спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) із представниками Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту Київського університету імені Бориса Грінченка