Круглий стіл: «Освітні традиції Київського університету імені Бориса Грінченка»

IMG 085612   травня 2015 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

12 травня 2015 року за участі студентів І курсу спеціальності «Соціальна педагогіка» відбулося засідання круглого столу «Освітні традиції Київського університету імені Бориса Грінченка». Керівник проекту - Середня В.І., викладач циклової комісії з педагогічної освіти 
Студенти виступили з повідомленнями про історію створення Університету, зробили спробу осмислити феномен особистості Бориса Грінченка як приклад лідера-служіння, з’ясували сутність понять «місія», «візія», шляхи формування освітніх традицій та ознайомилися з концепцією розвитку Київського університету імені Бориса Грінченка на 2013-2017 рік.
Важливу увагу заслуговувало питання цінностей Університету, адже кожен студент отримує не тільки знання з обраної ним професії, але й формує власну систему цінностей. Обираючи ту чи іншу цінність, людина тим самим формує своєрідну довготривалу програму своєї поведінки й діяльності. Було підкреслено, що особистісна система життєвих цінностей та орієнтацій повинна бути достатньо сформована вже на час закінчення вищого навчального закладу. 
За традицією, завершення заходу закінчилось виконанням Гімну Університету.