Практичний семінар «PTC CREO: проектування – від теорії до практики»Практичний семінар «PTC CREO: проектування – від теорії до практики»

IMG 085630   квітня 2015 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

30 квітня 2015 року в Університетському коледжі Київського університету імені Бориса Грінченка для студентів спеціальності «Дизайн» та викладачів відбувся практичний семінар «PTC CREO: проектування – від теорії до практики». 
Участь у семінарі взяли: координатор проекту Tempus Desire в Університеті, проектор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Морзе Н.В., викладач Університетського коледжу Гладун М.А., кафедри інформатики Співак С.М., співробітник НДЛ інформатизації освіти Варченко-Троценко Л.О.
Семінар був спрямований на ознайомлення та практичну роботу з програмним забезпеченям для проектування PTC CREO. Було розглянуто поняття Internet of things, українські стартапи, представлені на виставці Consumer Electronics Show 2015, здійснено знайомство з середовищем проектування. Учасники мали змогу створити власну модель в PTC CREO Parametric.