Коворкінг «Цікаві хімічні сполуки природного та синтетичного походження»

IMG 085616   квітня 2022 року
Фаховий коледж «Універсум»
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

16 квітня 2022 р. в онлайн форматі для студентів Фахового коледжу «Універсум» Київського університету імені Бориса Грінченка в рамках декади природничих дисциплін  проведено коворкінг «Цікаві хімічні сполуки природного та синтетичного походження».  

Учасники заходу, студенти групи ОВфмб-1-21-4.0д, активно співпрацювали в online середовищі, аналізу валикомпонентний склад хімічних сполук за допомогою таблиці розчинності солей. Пропонували реагенти та умови процесів утворення неорганічних солей в природному середовищі та в лабораторії. Окремими сполуками, розглянутими під час коворкінгу стали комплексні сполуки. Експертами у питаннях, побудови молекул різних видів комплексних солей виступили студентки групи 1 ОВ: Ольга Власенко,  Анастасія Марищина, Анастасія Українська. Активно співпрацювали студентки Каміла Ілляшенко, Валерія Луговська. Під час коворкінгу студенти розглядали приклади комплексних сполук природного та синтетичного походження, зрозуміли та навчилися записувати формули солей, що містять комплексні катіони, комплексні аніони, створили нейтральні комплексні  сполуки.

Отримані студентами навички співпраці в групі, обговорення структурних особливостей хімічних сполук розвивають аналітичне мисленя. Застосування сучасних технологій навчання під час коворкінгу формують студентів як майбутніх фахівців, здатних до результативної професійної діяльності в online та offline середовищі. 

Модератор заходу: викладач циклової комісії природничих дисциплін, к.х.н. Терещенко Н. Ю.

п

Коворкінг «Цікаві хімічні спол...
Коворкінг «Цікаві хімічні сполуки природного та синтетичного походження»
Коворкінг «Цікаві хімічні спол...
Коворкінг «Цікаві хімічні сполуки природного та синтетичного походження»
Коворкінг «Цікаві хімічні спол...
Коворкінг «Цікаві хімічні сполуки природного та синтетичного походження»
Коворкінг «Цікаві хімічні спол...
Коворкінг «Цікаві хімічні сполуки природного та синтетичного походження»