Відзначення Дня працівників освіти в Університетському коледжі

 

IMG 08566   жовтня 2014 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

 

3 жовтня 2014 року в Університетському коледжі студенти привітали усіх співробітників з Днем працівника освіти. 

Святковий концерт відбувся з ініціативи Студентської ради та за підтримки творчо обдарованих студентів різних спеціальностей.

Під час урочистої частини грамотами і подяками Університету були відзначені викладачі та співробітники Університетського коледжу.

Музичні вітання прозвучали у виконанні хору «Tutti», ансамблю «АНІМА», Вікторії Чижової , Катерини Кузьмич, Ірини Васькової та Дарини Ніколайчук.

Приємним подарунком для присутніх став хореографічний номер у виконанні студентів 1 курсу спеціальності «Хореографія». Вразила глядачів своєю майстерністю володіння тілом Світлана Філатова, яка виконала гімнастично-акробатичний номер. Позитивний настрій аудиторії підтримали Оксана Середа та Марина Поніза з сучасною хореографічною композицією.

Святкове дійство вели неперевершені ведучі Катерина Іванова та Евген Савченко. З їхніх вуст лунали слова вітань і подяки для всіх хто множить знання, сприяє особистісному розвитку та зростанню кожного студента.

Дійство було сповнене патріотизму, щирості та вдячності. Святковий концерт залишив яскраві враження в душі кожного глядача.

Ми горді тим, яке у нас студентство!