Посвята в студенти

IMG 085630   серпня 2014 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

 

30 серпня 2014 відбулася посвята першокурсників Університетського коледжу Київського університету імені Бориса Грінченка, яка вперше проходила у корпусі Університету за адресою вул. маршала Тимошенка 13б.

На посвяті були присутні Вчена Рада Університету, адміністрація коледжу, викладачі, батьки та головні гості свята - студенти-першокурсники.  Для  них відбувся концерт, в якому взяли участь студенти та викладачі  Університетського коледжу та інших структурних підрозділів.  З промовою виступили  ректор Київського університету імені Бориса Грінчека  Віктор Олександрович Огнев’юк  та директор Університетського коледжу Марія Василівна Братко, які наголосили на важких подіях в країні та закликали бути гідними синами і доньками своєї Батьківщини та справжніми фахівцями в обраних галузях. Пам’ять загиблих під час Революції Гідності та військової агресії на Сході України вшанували хвилиною мовчання. Також до слова долучилися представники студентства: президент студентського парламенту   Київського університету імені Бориса Грінчека Анастасія Юрганова та голова ради студентського самоврядування Університетського коледжу Анастасія Діденко.

На заході відбулось урочисте вручення студентського квитка представникам 14 спеціальностей  першого курсу Університетського коледжу.  Першокурсники стали членами великої грінченківської родини та, незважаючи на важкі часи для нашого народу, оптимістично дивляться в світле майбуття.