Університетський коледж у проекті "Дні Європи 2014. Діалоги про цінності".

 

IMG 08565   червня 2014 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

 

14 травня в Університетському коледжі відбувся перегляд фільмів "Виховання Уляни" та "Ігри Путіна" в рамках проекту "Дні Європи 2014. Діалоги про цінності". Організатором заходу виступив Центр європейської інформації у Полтавській області та громадська організація Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» під егідою Мережі центрів європейської інформації України ( http://ukrcei.org/ ), за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження»www.irf.ua. Партнерами проекту є Товариство «Український Народний Дім в Чернівцях», Інститут світової політики та Мандрівний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA. Інформаційну підтримку надає Представництво Європейського Союзу в Україні.

Фільм "Виховання Уляни" ( http://www.docudays.org.ua/2014/movies/artdokfest-prezentuye/vikhovannya-ulyani/ ) дивилися майбутні вчителі та вихователі дітей дошкільного віку.

Фільм "Ігри Путіна"  http://www.docudays.org.ua/2014/movies/ideorupciya/putinski-igri/ переглядали майбутні правозахисники.