День Коледжу 2020

IMG 085629   квітня 2020 року
Фаховий коледж «Універсум»
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

29 квітня 2020 року відбувся День Коледжу!
Незважаючи на складні часи та перебування вдома, ми щасливі, адже провели час разом - лише в іншому форматі. Викладачі, випускники та студенти не забувають про одне одного! День коледжу став гарною нагодою для теплих зустрічей онлайн та цікавих обговорень на різні теми.
Наш коледж, за підтримки рідного Університету Грінченка, набув нового статусу та змінив назву. Відтепер, ми – Фаховий коледж «Універсум» Київського університету імені Бориса Грінченка.
Програма Дня Коледжу передбачала онлайн-захисти творчих проєктів, засідання наукового гуртка, інтерактивні заняття, засідання Клубу «Успішний випускник», тренінги.
Звичайно ж не залишилися осторонь студрада й першокурсники, які надіслали свої палкі відеовітання. До теплих слів також долучився коледжанськийпроєкт “ГучніЖести”, який створив особливий відеоролик, «озвучений» жестовою мовою.
Зігріли душу слова студентів-випускників 2012-2019 років різних спеціальностей, які протягом дня ділилися неймовірними спогадами зі свого студентського життя, привітали всіх грінченківців та побажали нових звершеньКоледжу.
Наші викладачі приготували багато цікавого: конференції, онлайн-зустрічі, майстер-класи. Тематика зустрічей були різними, але однаково захоплюючими та корисними: говорили про мову, здоров'я, соціум, історію, музику, мистецтво… Учасники заходів мали багато можливостей: поринути у світ креативу, навчитися чогось нового та просто весело провести час із друзями,викаладчами, одногрупниками чи сім'єю.
Було організовано ще й власну онлайн-виставку робіт студентів, якою могли насолодитися усі охочі.
На завершення Дня коледжу 2020, ансамбль викладачів циклової комісії музики та хореографії Коледжу підготували музичний подарунок – записали пісню!
Дякуємо організаторам та студентам за активність у житті, вже оновленого навчального закладу. Ми вдячні всім, хто долучився до привітань, брав участь у конференціях, відео та майстер-класах. Дякуємо нашійдружній Грінченківській родині!